Ev Haberleri

ev haberleri ve güncel ev gelişmeleri, ev ile ilgili tüm video, ev fotoğrafları ve ev haberleri Hakkari Haber | Colemêrg Haber | Hakkari Haberleri sitemizde


Yerel Haberler

Van ve ilçelerinde sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarında en az 30 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde yapılan ev baskınlarında gözaltına alınanların sayısının 72 olduğunu açıkladı. Gözaltına alınan birçok kişi, dün...

Hakkari Haber

Hakkari'de sabah saatlerinde düzenlenen ev baskınlarında 9 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM

Antalya'da yapılan ev baskınlarında en az 3 kişi gözaltına alındı.

Özel Haber

ADANA - Türkiye'de işsizlik hızla artarken, birçok aile ev kirasını ödeyemez duruma geldi ve bu da evsizlik sorununu derinleştirdi.

GÜNDEM

İstanbul'da 1 Mayıs'ta Taksim'e çıkmaya çalışırken Saraçhane'de polis barikatına karşı direnen kişilere dönük gözaltı furyası devam ediyor.

Yerel Haberler

Hakkari’nin Yüksekova (Gever) ilçesinde yaşayan engelli çift Orhan ve Çiğdem Dağdeviren kendilerine ait evleri olsun diye uğraşıyor. Çardiwara köyünde temelini...

Yerel Haberler

Akdeniz ilçesinde akşam saatlerinde yapılan ev baskınlarında en az 2 kişi gözaltına alınırken, operasyonun devam ettiği öğrenildi.

Yerel Haberler

Hakkari’nin Çukurca İlçesinde 1 Şubat gecesi çıkan yangında evleri yanan Agit Ertunç, Kaymakamlık ve Belediye tarafından yerleştirildiği evin kirasını ödeyemeyince...

Yerel Haberler

Urfa’da DEM Parti PM üyesi Muhsin Aydoğdu ve Gençlik Meclisi üyesi Ömer Kıstak gözaltına alındı. Aydoğdu ve Kıstak'ın İl Emniyet...

Hakkari Haber

'Yüksekova’da yaşayan Çiğdem ve Orhan Dağdeviren çifti, temelini geçen sene attıkları evi tamamlamak için yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan destek bekliyor.

Yerel Haberler

Samsun’da kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki evin avlusuna uçtu. Kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Yerel Haberler

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından ilçeye bağlı köylerde bazı ev ve ahırlarda ağır hasar oluştu.

GÜNDEM

İstanbul’da yapılan ev baskınlarında DEM Parti üyelerinin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Hakkari Haber

Hakkari’de freni boşalan araç, bir evin duvarını yıkarak içeri girdi.

Hakkari Haber

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle bazı evler sular altında kaldı.

Yerel Haberler

Şırnak ve ilçelerinde yapılan ev baskınlarında sekiz kişi gözaltına alındı. Sekiz kişinin gözaltı gerekçesi ise henüz öğrenilemedi.

Hakkari Haber

YRP Hakkari Belediye Başkan Adayı Osman Azizoğlu, Merga Bütan Kayak Merkezine seyir tepesi ve hobi evleri kuracaklarını söyledi.

Hakkari Haber

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde etkili olan yağışlar ve eriyen kar sularıyla birlikte evinin etrafı gölette dönen vatandaş destek bekliyor.

Yerel Haberler

Batman’ın Sason ilçesinde 3 gündür aralıksız devam eden şiddetli yağışlara dayanamayan iki katlı boş kerpiç ev yıkıldı.