• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599
00:03 Yerel Haberler

Türkiye'de işsizliğin en yüksek olduğu kent yüzde 23 ile yine Hakkari oldu. Kayyım politikaları ve yasakların işsizlik ve göçü beslediğini vurgulayan İHD Hakkari Şube Eşbaşkanı Sibel Çapraz, hayatın her alanının abluka altında olduğunu anlattı.

4 saat önce POLİTİKA

Özgür Özel, Mudanya'daki konuşmasında küfe taşıyan bir yurttaşı sahne çağırdı ve küfeyi sırtına aldı. Seçim çağrısını yineleyen Özgür Özel, Erdoğan'a seslendi: Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız.

12 saat önce Hakkari Haber

Hakkâri’nin Yüksekova İlçesinde yaşayan Yakup Karaman, doğuştan engelli olan 5 yaşındaki kızı Pınar’ın tedavi ve bakım masrafları için yetkililerden yardım istedi.

12 saat önce POLİTİKA

Meclis'te AKP'li vekilin yumruklu saldırısına uğrayan DEM Parti Milletvekili Ali Bozan, "Sokakta da Meclis'te de sözünü söylemekten sakınan namert olsun" dedi. Bozan, gerçekleri söylemeye devam edeceklerini aktardı.

12 saat önce GÜNDEM

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi ile ilgili açıklamasında sermayeye güvence vererek, "Sermaye düşmanlığı, yatırım karşıtlığı yapanlara asla fırsat vermeyiz" dedi. Ekonominin kabuk değiştirdiğini belirten Erdoğan, "İş dünyamız şunu çok iyi bilsin; inşallah bu sürecin sonunda ekonomimiz farklı bir lige yükselecek" ifadelerini kullandı.

13 saat önce Özel Haber

Felek Karabulak, Van’da terzilik yaparak geçimini sağlıyor. 16 yıllık esnaf olan Karabulak, kadınların çalışma hayatına katılımının ve ekonomik bağımsızlıklarını elde etmenin önemine değinerek, "Kadınların bu coğrafyada çalışıp kendini var etmesi çok önemli" diyor.

13 saat önce Özel Haber

Van Rus Pazarı esnafı, her yıl düğün sezonunda tıklım tıklım olan pazar yerine artık kimsenin uğramadığından yakınarak, “Kepenk kapatma noktasına geldik” dedi.

13 saat önce Hakkari Haber

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre toplam 22 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

17 saat önce GÜNDEM

Urfa'da 31 Mart seçimleri öncesi tutuklanan 16 siyasetçiden altısı tahliye edildi. Duruşma 18 Ekim'e ertelendi.

17 saat önce DÜNYA

En zengin yüzde 1, küresel servetin yarısına sahipken açlık sorunu derinleşiyor. Çatışmalar, iklim ve ekonomik krizler nedeniyle dünyada her 11 kişiden biri açlıkla karşı karşıya. Geçen yıl 733 milyon insan açlık içinde yaşadı.