08:00 Hakkari Haber

Hakkari’nin Kavaklı Köyü'nde madencilik faaliyetlerine karşı direniş 22 Nisan'dan bu yana sürüyor. Artı Gerçek’e konuşan köylüler madenin neden olduğu tahribatlara dikkat çekti ve madencilik faaliyeti durdurulana kadar eylemlerinin süreceklerini söyledi.

12 saat önce Hakkari Haber

Hakkari’nin Derecik ilçesinde jandarma ekiplerince yürütülen kontroller sonucu bir kamyonun kasasında 5 tavus kuşu ele geçirildi.

12 saat önce MAGAZİN

ATV’nin Ateş Kuşları, Aldatmak projelerinin ardından Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin de final yapacağı öğrenildi.

13 saat önce POLİTİKA

Dem Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, partilerini hedef alan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a “Aba altından sopa göstermeyin! 31 Mart seçimlerinde kayyum rejimi sandığa gömüldü. Rant, yağma, talan dönemi bitti!” sözleriyle yanıt verdi.

13 saat önce Hakkari Haber

Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış, belediye bünyesindeki birim müdürleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

13 saat önce Yerel Haberler

Elazığ'da öğretmen ve hentbol antrenörü İ.B., dört kız öğrenciyi taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İ.B., İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alındı.

15 saat önce POLİTİKA

DEM Parti'ye kapatılma 'tehdidinde' bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu kez de DEM Partili belediyeleri hedef aldı. Tunç, "Kaynakları terörün finansmanı olarak kullananlara karşı yetkili kurumlar teyakkuzda olacak" dedi.

15 saat önce POLİTİKA

Türkiye'nin İsrail ile ticari ilişkilerini sürdürmesine yönelik eleştirilere yanıt veren Erdoğan "İsrail'le artık ilişkilerimizi ticaret başta olmak üzere kestik, kesiyoruz" dedi. Erdoğan, Kürecik Radar Üssü üzerinden de Yeniden Refah'a yüklendi.

17 saat önce Hakkari Haber

Hakkari'de bir kargo firmasının kurye personeli Cumali İhsanoğlu, rutin kargo teslimatı sırasında yaşanan bir olayın ardından dikkat çekti. Dar bir yoldan dönüş yaparken, polis nöbet kulübesinin su basma duvarına çarptı. Bu olay, kuryenin aracının neden olduğu maddi hasarın ötesinde kamu malına zarar verdiği gerekçesiyle kurye İhsanoğlu’na alkol testi, para cezasına verildikten sonra gözaltına alındı.

18 saat önce Hakkari Haber

Türkiye Mimarlar Mühendisler Odası Başkanlığı (TMMOB) heyeti Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.