• 22-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,58
  • ALTIN 3.008,21
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.799

Atama Haberleri

atama haberleri ve güncel atama gelişmeleri, atama ile ilgili tüm video, atama fotoğrafları ve atama haberleri Hakkari Haber | Colemêrg Haber | Yüksekova Haber sitemizde


GÜNDEM

Öğretmenler bir umutla atama beklerken yaklaşık 2 yıldır öğretmen ataması yapılmadı. Ancak 230 bin öğretmene başöğretmenlik yolunun açıldığı ve 10...

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı 1 milyon öğretmen atama beklerken 517 gündür tek bir öğretmen ataması yapmadı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda, önemli değişiklikler ve yeni atamalar gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ı görevden alan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 üniversiteye rektör atadı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararıyla 12 ilin valisi görevden alındı, 16 kente yeni vali atandı.

KÜLTÜR SANAT

Miss Turkey birincisi seçilen tıp mezunu İdil Bilgen'in Bingöl'e atandığı ortaya çıktı. Bilgen, sosyal medyada kendisine yöneltilen olumsuz eleştirilere, "Güzellik...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda 3 bölge müdürünü görevden aldı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız'ı Bursa Valiliği'ne atadı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i de emekliye sevk etti.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla AK Parti'nin Rize, Şanlıurfa, Mardin ve Kahramanmaraş il başkanlıklarına yeni isimler atandı.

Hakkari Haber

Hakkari'ye 117. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamında 20 uzman doktor atandı.

GÜNDEM

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla atama ve görevden alma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanlığı’nca yapılan atamalar kapsamında 12 bürokrat ‘çift koltuklular’ listesine eklendi.

SİYASET

Erdoğan, Sağlık Bakanlığı'ndan istifa eden Fahrettin Koca'nın yerine Kemal Memişoğlu'nu atadı. Erdoğan, sağlık gerekçesiyle görevi bıraktığını açıklayan Özhaseki'nin yerine ise...

GÜNDEM

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, 20 ile vali yardımcısı, 127 ilçeye kaymakam atandı.

Hakkari Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hakkari Haber

114. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası çerçevesinde Hakkari'ye çok sayıda uzman ve pratisyen hekim kadrosu tahsis edildi.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni yılla birlikte 2 bin 392 engelli memur ataması gerçekleştireceklerini açıkladı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararla 5 bakanlıktaki farklı pozisyonlara yeni atamalar yapıldı. Kararlar, Resmi Gazete'de yayınlandı.

GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanlığı'nca sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi.

Hakkari Haber

KESK’e bağlı Hakkari Eğitim Sen Şubesi son günler bazı okullara yapılan müdür atamaları ile ilgili basın açıklaması yaptı.