Hakkari Milletvekili Bartın, Çukurca Üzümlü Köyü'ndeki bozuk yolları Meclis'e taşıdı Hakkari Milletvekili Bartın, Çukurca Üzümlü Köyü'ndeki bozuk yolları Meclis'e taşıdı

Araç Van-Hakkari Karayolunda Takla Attı

Şans eseri araçta bulunanların yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Kaza geçiren aracın Hakkari'de bir kuruma ait olduğu belirtiliyor.

Olayın Detayları

Olay, Hakkari-Van karayolunda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı araç takla attı. Şans eseri araçta bulunanlar yara almadan kurtuldu. Kaza sonucu oluşan maddi hasarın yanı sıra, aracın sahibi olan kurumun da zarar gördüğü belirtiliyor.

Araçta Bulunanların Durumu

Olayın ardından araçta bulunanların durumu hakkında net bir bilgi verilmedi. Ancak olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle herhangi bir yaralanma olmadığı ve araçta bulunanların sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor.

Kaza Sonrası İnceleme

Olayın ardından kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, aracın neden takla attığını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca kaza sonucu oluşan maddi hasarın giderilmesi ve aracın tamir edilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı bildirildi.

Kaza33 860X50517Cfc0B1 6630 4Aa3 A156 983607F4Fd47 860X505