Haber: Mimar Kaya
Hakkari İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara’nın oğlu Armanc ile merhum Murat Yoğurtcuoğlu’nun kızı Elif, Van Divan Place Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğün, hem Hakkari hem de Van çevresinden binlerce davetlinin katılımıyla adeta bir şölen havasında gerçekleşti.
Düğüne; Hakkari Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Tayyar Emre Mahmutoğlu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Kanaat Önderleri Teoman Zeydan, Rüştü Zeydan, Timur Yoldaş, Tahsin Demir, Hakkari Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Yoldaş, İş İnsanları, İsmet Ölmez, Burhan Ölmez. Aytekin Karamanlı, hastane çalışanları, sağlık camiasından birçok isim ve çok sayıda davetli katıldı. Damat Armanc Kara’nın sağdıçlığını Kerimullah Kara üstlendi.
Düğün boyunca sahnede Kürtçe ve Türkçe şarkılar çalındı, genç çift ve davetliler coşkulu halaylarla unutulmaz bir gece yaşadı. Dr. Hamdullah Kara, düğün salonunun kapısında misafirleri tek tek karşılayarak bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.