• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Derecik Haberleri

Derecik haberleri ve güncel Derecik gelişmeleri, Derecik ile ilgili tüm video, Derecik fotoğrafları ve Derecik haberleri Hakkari Haber | Colemêrg Haber | Yüksekova Haber sitemizde


Hakkari Haber

DEM Hakkari milletvekili Vezir Parlak Hakkari ve ilçelerinde yıllardır yaşanan yol sorunlarını meclis kürsüsünde dile getirdi.

Hakkari Haber

Hakkari'nin Derecik ilçesine yaşayan ve doğuştan deri hastalığı olan Ammar'ın tek hayali iyileşip arkadaşları ile futbol oynamak.

Hakkari Haber

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ), yarın Hakkari ve çevresinde bazı ilçelerde planlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştireceğini duyurdu.

Hakkari Haber

Hakkari'nin Derecik ilçesinde bulunan Umurlu Sınır Kapısı, Irak'ta yol yapım çalışmaları nedeniyle geçici olarak kapatılacak.

Hakkari Haber

Kutsal topraklarda hac ibadetini yerine getiren Hakkari, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Derecikli hacılar, yurda dönmeye başladı.

Hakkari Haber

Hakkari'de yaşayan Seyid ve Temer Tekin kardeşler, yoksulluk ve 'başlık parası'nın yüksek olması nedeniyle hiç evlenmediler. Seyid Tekin, “Ekmek bulamazken...

Hakkari Haber

Hacıbey Mahallesi'nde bulunan tek katlı toprak evde sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Hakkari Haber

Derecik Belediyesi, ilçeye bağlı Umurlu Köyü'nün Avasarak yaylası bölgesinde yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle bozulan yolların onarımı için çalışma başlattı.

Hakkari Haber

Hakkari’nin Derecik ilçesine bağlı Anadağ köyü’nde geçen yıl yıkılan Yeşilova Mehmetçik Orta ve İlkokulu’nun yapımı kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulunca,...

Hakkari Haber

Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 16 Mayıs 2024 tarihinde 11:00-13:00 saatleri arasında elektrik kesintisi...

Hakkari Haber

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari’nin Yüksekova ilçesine geldi.

Hakkari Haber

Hakkari Valiliği, vatandaşları yağışlardan kaynaklı olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Özel Haber

Uçkun (Ribês), baharın müjdecisi olarak tezgahlarda yerini alıyor. Ülkemizin birçok bölgesinde, özellikle Hakkari'nin yüksek yaylalarında doğal olarak yetişen bu meyve,...

Hakkari Haber

Hakkari’nin Derecik ilçesinde jandarma ekiplerince yürütülen kontroller sonucu bir kamyonun kasasında 5 tavus kuşu ele geçirildi.

Hakkari Haber

Hakkari Milletvekili Öznur Bartın Hakkâri’nin Derecik ilçesine bağlı Bölek köyünde 15 yıldır yaşanan şebeke sorunu ile ilgili meclise soru önergesi...

Hakkari Haber

VEDAŞ Planlı Bakım ve Onarım Çalışması Nedeniyle Elektrik Kesintisi Yaşanacağını açıkladı.

Hakkari Haber

VEDAŞ Hakkâri İl Müdürlüğü, Hakkâri, Yüksekova ile Derecik ilçesine bağlı köylerde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Hakkari Haber

Derecik ilçesinde meydana gelen kazada 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Hakkari Haber

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Hakkari ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Hakkari Haber

Hakkari Barosu yarın gerçekleştirilecek seçimler için il merkezi ve ilçelerde kriz masası oluşturulduğunu ve 8 avukatın görevlendirildiğini duyurdu.