Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı İlanına Büyük İlgi

Memur olma hayali kuranlar için Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan personel alım ilanı büyük ilgi görüyor. Bu ilan ile sadece 65 KPSS puanı ile kamuda memur olabilme imkanı sağlanmaktadır.

Başvuru Şartları

Bakanlık tarafından ayrılan 700 kişilik kontenjan için başvuruda bulunmak isteyen adayların belirli şartları taşıması gerekmektedir. İlgili bölümlerden 4 yıllık üniversite mezunu olanlar en az 65 puan ile atanabileceklerdir.

Açık Pozisyonlar

Bakanlık tarafından açıklanan personel alım ilanı kapsamında, hukuk, siyasal bilgiler, idari bilimler, işletme ve iktisat bölümlerinden mezun olan adaylar arasından 407 defterdarlık ve 300 vergi müfettiş yardımcısı pozisyonlarına başvuru yapabileceklerdir.

Erdoğan Sermayeye Destek Sözü Verdi: Ekonomimiz Yeniden Şekilleniyor, Yeni Bir Lige Geçiş Yapacağız Erdoğan Sermayeye Destek Sözü Verdi: Ekonomimiz Yeniden Şekilleniyor, Yeni Bir Lige Geçiş Yapacağız

Başvuru Tarihleri

Defterdarlık uzman yardımcısı pozisyonuna başvuracak adaylar için başvuru tarihleri 4-15 Mart arasında, gelir uzman yardımcısı pozisyonuna başvuracak adaylar için ise 12-23 Şubat tarihleri arasında belirlenmiştir. Ayrıca, diğer açık kadrolar için talep edilen 65 puanın bu bölümlerden en az 80 puana yükseldiği belirtilmiştir.