Hakkari Belediyesi Yol ve Kaldırım Temizliği İçin Yeni Makine Kazandırdı

Hakkari Belediyesi tarafından sipariş edilen temizlik filosuna kazandırılan yol ve kaldırım süpürme makinesi çarşı merkezinin değişik noktalarında hizmet vermeye başladı. Yol ve kaldırımların tuzlardan arındırılması için kullanılan bu makine, kent merkezindeki temizlik çalışmalarına büyük katkı sağlıyor.

Ocak 2024’te Sipariş Edilen Makine Hizmete Girdi

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından Ocak 2024 ayında sipariş edilen yol kaldırım süpürme makinesi, sabah saatlerinde itibaren kent merkezindeki temizlik çalışmalarına başladı. 200 kilo çöp toplama kapasitesi olan bu makine, daha temiz bir çevre oluşturmak için aktif bir şekilde kullanılmaktadır.

Hakkari'de ev baskınları; 8 gözaltı Hakkari'de ev baskınları; 8 gözaltı

Eş Başkanlar: “Temizlik Hakkari’nin Hakkıdır”

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe, yaptıkları açıklamada Hakkari’nin en iyi hizmete layık olduğunu belirttiler. “Temizlik insan ve çevre sağlığı açısından çok önemli ve belediyemizin asli görevlerinden biridir. Yol süpürme makinemiz 200 kilo çöp toplama kapasitesine sahiptir. Ekiplerimiz 7/24 görev başındadır. Vatandaşlarımızdan ricamız, temiz bir çevre ve temiz bir Hakkari için mümkün mertebe çöplerini caddelere değil çöp kutularına bırakmalarıdır” dediler.