TEMİZLİK Haberleri

TEMİZLİK haberleri ve güncel TEMİZLİK gelişmeleri, TEMİZLİK ile ilgili tüm video, TEMİZLİK fotoğrafları ve TEMİZLİK haberleri Hakkari Haber | Colemêrg Haber | Hakkari Haberleri sitemizde


Hakkari Haber

Kent merkezinde hizmetlerini aralıksız olarak sürdüren Hakkari Belediye Başkanlığı, yaz aylarına girmemiz ile birlikte dere yataklarının temizliği konusunda harekete geçti.

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Hatice Ücar, Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Sümbül Dağı eteklerinde çevre temizliği...

Hakkari Haber

Hakkari’nin Kıran Mahallesi’nde bulunan Çetin Deniz İlköğretim Okulu altındaki çocuk oyun parkı, belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu olmasına rağmen kentin çeşitli noktalarında bulunan parkları temizledi.

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesinin tüm birimlerin kentin değişik noktalarında topyekûn temizlik seferberliği başlattı.

Hakkari Haber

Hakkari Belediye bünyesindeki Hakbel'de Antrenör görevi yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yakup Aktaş, Belediye başkanlarının kendisini temizlik birim görevine...

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi tarafından sipariş edilen temizlik filosuna kazandırılan yol ve kaldırım süpürme makinesi çarşı merkezinin değişik noktalarında hizmet vermeye başladı.

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik çalışmaları yaptıkları esnada sahipsiz gördükleri yavru köpeklerin karnını doyurdu.

Hakkari Haber

Hakkari’de etkili olan yağışlardan dolayı çamur ve molozlarla kaplana şehir içi yollar belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Hakkari Haber

Yüksekova’da ellerine çöp poşeti alarak temizlik çalışmalarına katılan belediye eş başkanları, temizlik konusunda duyarlı olunması çağrısında bulundu.

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehrin çeşitli noktalarında bulunan su kanallarında biriken katı çöp atıklarını temizlemek amacıyla 7...

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü 50 personel ile kentin değişik mahallelerinde temizlik çalışması başlattı.

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi İtfaiye ve Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen program dahilinde temizlik seferberliği başlattı.

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri karla mücadele çalışmasının yanı sıra bir yandan da çöp toplama işlemini aksatmadan...

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü şehir mezarlığı ve diğer mahalle mezarlıklarında çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sanayi yolu alt bölgesini çöplerden arındırdı.

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri beklenen yağış öncesi yol kenarında bulunan su kanallarında taşımasının önüne geçmek için kanallarda biriken...

Hakkari Haber

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okullar bölgesindeki okul çevresinde temizlik seferberliği başlatıldı.

EKONOMİ

İŞKUR, Türkiye genelinde güvenlik, temizlik ve büro görevlisi pozisyonları için 9 bin 752 personel alımı başvuruları başladı.

Hakkari Haber

Hakkari’de sağanak yağış sonrası çamur olan caddeler belediye görevlileri tarafından yıkanarak temizlendi.