Milletvekili Parlak'tan, mayın patlamasıyla yaşamını yitiren Düzen ile ilgili açıklama Milletvekili Parlak'tan, mayın patlamasıyla yaşamını yitiren Düzen ile ilgili açıklama

Çevre Kirliliğinin Önlenmesi İçin Temizlik Çalışmaları

Şehrin su kanallarında biriken çöplerin oluşturduğu çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması ve çevre ile insan sağlığının korunması amacıyla başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında, kanallardaki biriken çöpler iş makineleri ve personel yardımıyla temizlendi. Çıkarılan çöpler daha sonra kamyonlara yüklenerek şehir dışındaki çöp toplama merkezine götürüldü.

Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü, Belediye olarak şehir genelinde insan sağlığının korunması ve çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için sürekli olarak çalışmalar yaptıklarını belirtti. Şu anda ekiplerin kentin birçok noktasında bulunan su kanallarında temizlik çalışması yaptığını dile getirdi.

Vatandaşların Destek Çağrısı

Yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra çevrenin korunması konusunda vatandaşları da duyarlı olmaya çağıran müdür, çevrenin temiz tutulması ve korunması için tüm vatandaşların daha duyarlı olmalarını istedi. Sonuçta çevreyi kirletmekle ve korumakla bizim elimizde olduğunu vurguladı.

Devam Edecek Çalışmalar

Belediyenin başlattığı temizlik çalışmalarının devam edeceği belirtilirken, çevre kirliliğinin önlenmesi ve insan sağlığının korunması amacıyla yoğun bir şekilde çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.