Düğün, özenle seçilmiş davetlilerin katılımıyla sade bir zarafetle düzenlendi. Aile büyükleri, Yakın dostlar, STK Temsilcileri, Eğitim Camiası, Sağlık Sektörü, İş Dünyası, Siyasiler, Bürokrasi, Kamu Kurum ve Kuruluşların yetkilileri, Esnaf camiası ve sevdiklerinin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı düğün töreni, özel ve güçlü bir duygu atmosferi oluşturdu.

Damadın babası Şahin Arslan, düğüne katılım sağlayan herkesle bire bir ilgilenerek hoş bir vakit geçirmelerini sağladı. Kapıda davetlileri karşılayan Arslan, davetlerine icabet eden ve mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına büyük bir ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Çok muhteşem bir ortamda gerçekleşen düğün iki gün sürdü. Birinci gün kına gecesi olarak muazzam bir ortam tertiplenirken, İkinci gün ise Düğün gecesi olarak tamamlandı. 

Hakkari'de madene karşı direniş 7. gününde Hakkari'de madene karşı direniş 7. gününde

Birbirinden başarılı sanatçılar tarafından seslendirilen Kürtçe ve Türkçe Türkülerle davetliler gönüllerince halaylar çekti, gönüllerince eğlendi.

Gelin ve Damadın mutlulukları gözlerinden okunurken, Damadın Babası Şahin Arslan,
bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, mutluluklarına mutluluk katan herkese çok teşekkür ettiklerini belirterek, her iki gence her iki cihanda da bir ömür boyu mutluluklar dilediklerini belirttiler. Colemerg Haber Ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

Arslan Ailesinin Mutlu Gunu 2Arslan Ailesinin Mutlu Gunu 1Arslan Ailesinin Mutlu Gunu 3Arslan Ailesinin Mutlu Gunu 5Arslan Ailesinin Mutlu Gunu 6Arslan Ailesinin Mutlu Gunu 7Arslan Ailesinin Mutlu Gunu 13Arslan Ailesinin Mutlu Gunu 9