• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Baro Haberleri

baro haberleri ve güncel baro gelişmeleri, baro ile ilgili tüm video, baro fotoğrafları ve baro haberleri Hakkari Haber | Colemêrg Haber | Yüksekova Haber sitemizde


Hakkari Haber

Aralarında Diyarbakır, Mardin ve Van illerinin baro başkanlarının da bulunduğu 15 ilin baro Başkanı Yüksekova’da toplandı. Toplantıda önemli kararlar alındı.

POLİTİKA

Diyarbakır Barosu'nun eski başkanı Tahir Elçi’nin 2015'te Sur ilçesinde vurularak öldürülmesine ilişkin davanın karar duruşması bugün yapılacak.

GÜNDEM

Hakkari Belediyesi’ne kayyım atanmasına ilişkin 28 baro ortak açıklama yaptı: Siyasi iktidarı kayyum atamalarından vazgeçmeye ve seçilmiş belediye başkanını göreve...

Hakkari Haber

Hakkari Baro Başkanlığı Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın gözaltına alınması ve yerine kayyım atanmasına tepki gösterdi.

Hakkari Haber

Kurgusal Duruşma Yarışması bölge elemelerine katılan Hakkari Barosu elemeleri geçerek çeyrek finale kaldı.

Hakkari Haber

Hakkari Barosu, Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın sattığı bir evden çıktığı iddia edilen 1992 yılına ait MGK raporuna ilişkin yaptığı...

GÜNDEM

Diyarbakır Barosu Eski Başkanı Tahir Elçi'nin 28 Kasım 2015’te katledilmesine dair açılan davada savcının sanıkların beraati yönünde mütalaa verdiği belirtildi.

Hakkari Haber

Hakkari Barosu Başkanlığı yönetimi ve üyeleri Belediye Eş Başkanları Mehmet Sıdık Akış ve Viyan Tekçe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yerel Haberler

Şırnak Barosu, bir kadına taciz eden uzman çavuşun açığa alındığını ve tedavisi ardından gözaltına alındığını duyurdu.

Hakkari Haber

Hakkari Barosu, Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Hakkari Haber

Avukatlar Günü vesilesi ile bir açıklama yayınlayan Hakkari Barosu, avukatlar için adalet talebinde bulundu.

Hakkari Haber

Hakkari Barosu ve ÖHD Şubesinde DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın Adalet Bakanlığı tarafından verilen kararına tepki gösterdi.

Hakkari Haber

Hakkari Barosu yarın gerçekleştirilecek seçimler için il merkezi ve ilçelerde kriz masası oluşturulduğunu ve 8 avukatın görevlendirildiğini duyurdu.

GÜNDEM

Çocuklara karşı cinsel suçların 9 yılda üç kat arttığına ve açığa çıkmayan suçların daha fazla olduğuna dikkat çeken 81 kentin...

Hakkari Haber

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Adliye baro odasına 23 Aralık 2022 yılında vefat eden Hakkari eski milletvekili Avukat Naim Geylani'nin ismi verildi.

Hakkari Haber

Hakkari Barosu Başkanı seçilen Av. Ergün Canan, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM

Diyarbakır Baro Başkan Yardımcısı Mehdi Özdemir, 2015'ten sonra ağırlıklı olarak AYM'nin iptal ettiği 'Örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç'...