İrem Derici, Bayrampaşa Ora Arena’da düzenlenen festivalde sahne aldı. Şarkıcı, 9 Şubat’ta çıkacak ‘Delil’ parçasını ilk kez seslendirdi.

60 yaşındaki Aires, güzellik kraliçesi unvanını kazandı 60 yaşındaki Aires, güzellik kraliçesi unvanını kazandı

'ŞİMDİ HERKES PAVYONCU OLDU'

‘Delil’ parçasını anlatan şarkıcı, “40 yaşıma üç sene kalmış klipte mahvoldum. Oturduğun yerden çek işte klibi… Sular içindeydim. İki gün yamuldum” açıklamasını yaptı. ‘İnci Taneleri’ dizisi nedeniyle pavyon dansının gündem olmasına Derici, “İki sene önce ‘Alev Alev’ şarkısına pavyonda klip çektim diye yerden yere vuruldum. Şimdi herkes pavyoncu oldu. Zam geldi o açıdan mutlu değilim. Ankara ve İzmir’e gidince pavyona gidiyorum. Seviyorum pavyon eğlencesini… Yılmaz Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Hazar Ergüçlü’nün dansı muhteşem. Acayip bir kadın. Sakin durduğuna bakmayın o da delidir. İlk bölümü yemek eşliğinde izledim. Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum” dedi.

'İREM BİZİ PAVYONA GÖTÜR'

‘İnci Taneleri’ dizisindeki ‘Gemileri Yakarım’ eserinin popüler olmasına değinen Derici, “Herkes söyleyince repertuvarıma almak istemedim” dedi. Şarkıcı konserinde, “İrem bizi pavyona götür” pankartları için, “5 bin kişiyi götüremem. Bütün birikimim gider. Biz ‘Rastgele’ şarkısında dört kişiydik. Pavyon olunca, Mustafa Ceceli sıvıştı hemen. Benim, diğer ‘Rastgele’ grubundan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’la ‘Rastgele Pavyon’ hayalim vardı ama kaldı. Millet ev ve yalı hayali kurar, biz pavyon açmak, çok iyi” diyerek, espri yaptı.