Özellikle çevre temizliği gibi önemli hizmetlerde titizlikle çalışarak, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesini sağlamak için gayret gösteriyor.

Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bayram boyunca aralıksız bir şekilde su arızalarıyla, su dağıtımıyla ve kanalizasyon sorunlarıyla ilgilenerek çalışmalarını sürdürdüler.

Belediye Başkanları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçi'nin direktifleriyle, halkın mağdur olmaması için tüm ekipler seferber edildi.

Su arıza ekipleri, Aşağı Bağlar Mahallesi'nde meydana gelen arızaları gidermek için gece gündüz demeden çalışırken, kanalizasyon ekipleri de şehrin çeşitli bölgelerindeki sorunları çözdü.

Su dağıtım ekipleri ise depolardan mahallelere su akışını sağlayarak, büyük bir özveriyle bayram süresince çalıştılar. 

Ekiplerimizin yoğun mesaiyle halkın mağduriyet yaşamaması için gayret göstermeleri, aileleriyle bayramı geçirmek yerine sahada çalışmayı tercih etmeleri takdire şayan bir fedakarlık örneğidir.

Halkımızın huzur içinde ve sorunsuz bir bayram geçirebilmesi için ekiplerimizin sahada gösterdiği çaba ve emek devam etmektedir.

Bel3 860X505Bel2 860X505Bel1 860X505