Hakkari ASRİAD İl Başkanı Hüseyin Korkmaz

ASRİAD 3. Yürütme Kurulu Toplantı

Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Genel Merkeze bağlı şubelerin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda “Dünyanın İnsanlık Sınavı” ana teması doğrultusunda değerlendirmeler ve irdelemeler yapıldı.

Küresel Sistem ve Değişim

Küresel sistemin birkaç üye etkisiyle nasıl kilitlendiği çok acı bir şekilde tecrübe edilmektedir. İnsanlık adına bu sistemin mutlaka değiştirilmesi ve hakkaniyet zemininde yeniden dizayn edilmesi elzem hale gelmiştir. Dünya; hukukun üstünlüğü, insan hakları, demokrasi gibi kavramları yeniden ele almalı ve onların temsilini dürüst güçlere teslim etmelidir.

ASRİAD'ın Taahhüdü

ASRİAD olarak var gücümüzle bu değişimin destekçisi olacağımızı, her platformda da konuyu gündem yapacağımızı da beyan ediyoruz.

Hakkari'de trafik kazası.. 2 kişi hayatını kaybetti, 3 yaralı Hakkari'de trafik kazası.. 2 kişi hayatını kaybetti, 3 yaralı
Ülke ve Dünya Ekonomisi

Böyle yakıcı bir gündemin ağırlığı altında olsa da ülkemizin ve iş hayatının sorunları, ülkemiz ve dünya ekonomisinin genel durum değerlendirilmesi yapıldı.

Hüseyin Korkmaz'ın Temennisi

Hakkari ASRİAD İl Başkanı Hüseyin Korkmaz, İstanbul'da gerçekleştirilen ASRİAD 3. Yürütme Kurulu toplantısına katılarak toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.