Hizmete Sunulan Otobüslerin Tanıtım Töreni

Belediye bahçesinde düzenlenen törene Hakkari Valisi ve Belediye Başkanvekili Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, AK Parti Yüksekova Belediye Başkan adayı Fatih Arslan, belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları ve kurum amirleri katıldı.

Vali Çelik'in Konuşması

Vali Çelik, Yüksekova'nın hızla gelişen bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, belediyenin mahalli ihtiyaçlara çözüm üretme görevinde olduğunu vurguladı. Yüksekova Belediyesi'nin toplu taşıma hizmeti için 11 araçla çalıştığını ve bu sayıyı 6 tane daha arttırarak 2023 yılı itibarıyla 17 araçla hizmet vereceğini söyledi. Ayrıca, Hakkari'ye 6 tane, Yüksekova'ya da 5 tane otobüs kazandırıldığını belirtti.

Kaymakam Çimşit'in Açıklamaları

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, yeni alınan otobüslerin 25 milyon liraya mal olduğunu ve peşin olarak alındığını açıkladı.

Hakkari Mir Kalesi'nde Kazı Çalışmaları Başlıyor Hakkari Mir Kalesi'nde Kazı Çalışmaları Başlıyor

Tören Sonrası

Yeni alınan otobüslerin şoförlere anahtar teslimi yapıldıktan sonra şehir turu atıldı. Yüksekova halkına hayırlı olsun dilekleri ile tören sona erdi.

S S S S S 1 860X505O O 7 860X505Kkk 14 860X505