Hakkari'de cisim patlaması sonucu bir çoban hayatını kaybetti Hakkari'de cisim patlaması sonucu bir çoban hayatını kaybetti

Seçim Hazırlıkları Devam Ediyor

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Hakkari'de siyasi partilerin ve belediye başkan adaylarının 31 Mart seçimi hazırlıkları devam ediyor. Ziraat Bankası’ndan emekli olan Osman Azizoğlu 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi (YRP) Hakkari Belediye Başkanı adayı oldu.

İlk Mesajını Verdi

Hakkari il örgütü ile beraber seçim çalışmalarını sürdüren YRP adayı Osman Azizoğlu ilk mesajını verdi. Eşitlikçi ve halkçı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerini söyleyen Azizoğlu, “Milli Görüşün yegane temsilcisi Yeniden Refah Partisi Hakkari Belediye Başkan adayı olarak; huzurun, birlikteliğin, nezaketin ve zerafetin öncüsü olarak kıymetli vatandaşlarımızın oylarına talibim. Bu minvalde halkın ve toplumun tümüne ahlaklı belediyecilik anlayışı ile eşitlik sağlayacak hizmetlere imza atacağız” dedi.

Hakkari İçin Hayırlı Olsun Dileği

Seçimin Hakkari için hayırlı olmasını dileyen Azizoğlu, “Milli Görüşün Türkiye’nin dört bir yanına yapmış olduğu hizmetler bizim referansımızdır. Yapılacak olan seçimin değerli Hakkari halkımıza, ülkemize ve demokrasimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yeniden Refah Partili dava arkadaşlarımıza bu zamana kadar göstermiş oldukları özverili tutumları, iyi niyetli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

1 303