Bayramda Sıcaklık Artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Murat Acar, TRT Haber'e yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta etkili olacak hava durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

Acar, pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların artacağını belirtti. Cumartesi ve pazar günü yağışlı sistem Doğu Akdeniz ve Güney Anadolu bölgesinde etkili olacak ancak bayram boyunca sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yağış beklenmiyor.

Turgut Altınok'un Oğlu ve Gelini Onlarca Daire, Dükkan ve Arsa Sahibiymiş! Turgut Altınok'un Oğlu ve Gelini Onlarca Daire, Dükkan ve Arsa Sahibiymiş!

3 Büyük İlde Durum

Kıyı Ege ve kıyı Akdeniz'de sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak. 5 gün boyunca yağış beklenmiyor. Önümüzdeki hafta nispeten yağışsız geçecek.

Orman Yangınlarına Karşı Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklıkların artmasıyla birlikte orman yangınlarına karşı uyarıda bulundu. Muğla, Aydın ve Antalya çevrelerinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkacağı ve yağışsız bir döneme girildiği için orman yangınları konusunda dikkatli olunması tavsiye edildi.