Garanti BBVA, Bonus Platinum Biyometrik Kartı Hizmete Aldı

Parmak İzi Tanımlama İşlemi

Garanti BBVA'nın açıklamasına göre kart sahipleri, Bonus Platinum Biyometrik Kart'la verilen parmak izi tanımlama kitiyle birkaç adımda kartlarına parmak izini tanımlıyor.

Ödeme İşlemi

Alışveriş esnasında da kartlarını POS cihazının temassız alanına yaklaştırıp parmaklarını kart üzerindeki sensöre yerleştirerek, parmak izinin doğrulanmasıyla ödemelerini saniyeler içinde, şifre girmeden tamamlayabiliyor.

Müşteri Memnuniyeti

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çağrı Süzer, Türkiye'nin ödeme sistemleri alanında dünyanın en ileri teknolojilerini sunduğunu belirtti. Kendilerinin de Türkiye’nin en büyük ödeme platformlarını yıllardır keyifle müşterileri ile buluşturduklarını kaydetti.

Çin’den Türkiye'ye sert tepki..  Arabalara ‘ek vergi’ getirmişti Çin’den Türkiye'ye sert tepki.. Arabalara ‘ek vergi’ getirmişti

Biyometrik Kartın Avantajları

"Bonus Platinum Biyometrik Kart ile müşteriler artık ödemelerini parmak izi okutarak şifresiz, hızlıca ve güvenle gerçekleştirebilecekler. Müşterileri PIN girme ya da hatırlama ve temassız limit belirleme zahmetinden kurtarıyor, işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyoruz." şeklinde konuşan Süzer, biyometrik bilgilerin kişisel güvenliğin en yüksek doğrulama yöntemi olduğunu belirtti.

Gelecek Planları

Süzer, şirket olarak teknoloji ve inovasyon kültürleriyle her zaman önde olmaya, müşteriler için yenilikçi çözümler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Türkiye'ye yepyeni bir teknoloji ile hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı. DUVAR