Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış Altyapı Çalışmalarını Denetledi Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış Altyapı Çalışmalarını Denetledi

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü

Şantiye Şefliği ekipleri vatandaşlarla birlikte çevre temizliği yaptı

Kış aylarının etkisiyle ilçenin yüksek kesimlerinde bulunan köy ve üs bölge yollarında karla mücadele çalışmaları yapan Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri, baharın gelmemesiyle birlikte köylerde çevre temizliği ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

İlçe Özel İdaresi'ne bağlı şantiye şefliği ekipleri, Kamışlı ve Doğanlı köylerinde çevre temizliği çalışmaları yaptı. 4 araç ve 8 personelin yanı sıra, köyde yaşayan gönüllü vatandaşların da katılımıyla yürütülen çalışmalarda, Kamışlı Köyü İlköğretim Okulu çevresi ve Doğanlı köyü çevresinde atıklar toplandı. Bu atıklar, çevre kirliliğine sebep olan atıklar toplanarak, katı atık toplama alanına sevk edildi.

Genel Sekreterliğe bağlı ekiplerin, vatandaşların da desteğiyle gerçekleştirdiği çevre temizliği çalışmaları, köylerin temiz ve düzenli bir çevreye sahip olmalarına katkı sağladı. Bu tür çalışmaların devam edeceği ve diğer köylerde de benzer temizlik faaliyetlerinin gerçekleştirileceği belirtildi.