Başkan Akış, birim müdürleriyle ilk iş toplantısını gerçekleştirdi Başkan Akış, birim müdürleriyle ilk iş toplantısını gerçekleştirdi

AKP belediye başkan adayı tarafından 2 aydır toplu taşıma araçlarının ücretsiz yapılmasından kaynaklı taksici esnafı iş yapamaz hâle geldi. 

Bazı günler siftah açmadan eve gittiklerini ifade eden taksiciler, seçimlerden kaynaklı kentin ticari dengesinin bozulduğunu söyledi. 

Toplu açıklama yapan taksiciler şu ifadelere yer verdi; Hakkarili taksicileri olarak 2 aydır mağdur durumdayız ve iki aydır kimse bize destek verilmedi. Bir belediye başkan adayı bazı haber portalında taksicilere destek verdiklerini ve bunun ödemesinin hazır olduğunu söylemişti. Bu şahıs üzerimizden propagandasını yapıyor. Biz Hakkarili taksici esnafı olarak kimseden destek almadık. Bizim ismimizi kullanarak kimse propaganda yapmasın. Seçime günler kala gündem olduk. Bugüne kadar da mağduriyetimizi dile getirmemize rağmen kimse mağduriyetimizi gidermedi. Bugün den itibaren de kimse ismimizi kullanıp bize destek verdiğini söyleyip gündem yapmasın" denildi.