Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında düzenlenen seçim güvenliği toplantısına, 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Yasin Kalın, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Adalet Komisyonu Başkanı Birtan Şeker, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve diğer kurum ve birim amirleri katıldı.

Hakkari'de çaya düşen yaşlı adam için arama kurtarma başlatıldı Hakkari'de çaya düşen yaşlı adam için arama kurtarma başlatıldı

Toplantıda, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri'nde alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, seçim sürecinin huzur ve güven içinde geçmesi amacıyla alınacak güvenlik önlemleri ele alındı.

Toplantıda, Emniyet ve Jandarma yetkilileri de hazır bulunarak, 31 Mart Yerel Seçimleri için uygulanacak güvenlik tedbirleri ve olası güvenlik risklerine karşı alınacak tedbirler üzerinde görüşmeler yapıldı.

Vali / Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, seçimin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli önlemlerin titizlikle alınacağını vurguladı ve tüm katılımcılara çalışmalarında kolaylık diledi. Bu toplantı, seçim sürecinin güvenliği ve düzeni için önemli bir adım olarak değerlendirildi.