Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Okullar Arası Halk Oyunları Yarışmasında Dereceye Giren Okullar

Halk Oyunları Yarışması

Kapalı Spor Salonunda yapılan yarışmaya Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde toplam 13 okul katıldı.

Katılım ve Beğeni

Halk Oyunları yarışmasına, Hakkari Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazif Tatlı, öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci aileleri katıldı.

Ödül ve Tebrikler

Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Hakkari Temsilcisi Sıdkı Zerek, tüm okullara başarılar dileyerek, emeği geçen eğitmenleri birer plaket ile ödüllendirdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazif Tatlı’ya Mili Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım tarafından plaket takdim edildi.

Hakkari Üniversitesi'nden 22 Sözleşmeli Personel Alımı Hakkari Üniversitesi'nden 22 Sözleşmeli Personel Alımı

Ödül Takdimi

Yarışmanın sonunda dereceye giren okulların ödülleri Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ve beraberindekiler tarafından takdim edildi. Vali Çelik, dereceye giren tüm okullara başarılar diledi.

Dereceye Giren Okullar

Yarışmada Minikler kategorisinde Lütfullah Bilgin İlkokulu birinci, Yıldızlar kategorisinde TOBB Ortaokulu birinci, Gençler kategorisinde Şemdinli 15 Temmuz Anadolu Lisesi birinci olurken, Gençler düzenlemeli dalda ise Şemdinli Borsa İstanbul Anadolu lisesi birinci oldu.