Parlak Soydan'ın İntihar Etmesi: Fark Edilmemesi ve Önlenememesinin Ardındaki Nedenler nedir? Parlak Soydan'ın İntihar Etmesi: Fark Edilmemesi ve Önlenememesinin Ardındaki Nedenler nedir?

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Madde Bağımlıları İçin Operasyonlar Yapıyor

Son dönemlerde ilçede uyuşturucu bağımlıların artması İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde kullanan şahıslar ile bu şahısların kullanmış oldukları değerlendirilen metruk binaların tespiti için operasyon düzenledi. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler madde bağımlılarının kullandığı kuyu ve metruk binalara yönelik operasyonda 30 metruk bina tespit edilirken çalışmalar ilçenin Güngör Cumhuriyet ve Yeşildere mahallelerinde yoğunlaştı.

Emniyet Müdürlüğü Personelleri Açıklama Yaptı

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerinden Ahmet Turan Şeker Yüksekova Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada İlçe Emniyet personelleri olarak ilçe genelinde metruk bina tespiti yaptıklarını söyledi. 4 ekip ve 20 personelle operasyon düzenlediklerini belirten Şeker “Özellikle Güngör Yeşildere ve Cumhuriyet mahallelerinde çalışmalarımızı arttırdık. Vatandaşlarımızın huzur ve sükuneti için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aldığımız notları gerekli yerlere iletip gerekli işlemlerin başlatılması için çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı. Yuksekovahalkınsesi

Gfert345 860X505Bytr 860X505