Hakkari'de cisim patlaması sonucu bir çoban hayatını kaybetti Hakkari'de cisim patlaması sonucu bir çoban hayatını kaybetti

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu'nun yardımlarla ilgili yazılı açıklamasında ifadeleri şu şekildedir:

"2017 yılından itibaren Hakkari ve ilçelerinde faaliyet gösteren derneğimiz olarak, coğrafyamızda yaşayan tüm özel gereksinimli çocuklar için hizmet vermeye çalışıyoruz. Engelli kardeşlerimize hizmetlerinde köprü olmayı sürdürüyoruz. Bu yıl Ramazan Ayı'nın bereketinden faydalanarak, ismini açıklamak istemeyen bir hayırseverin bağış desteğiyle, derneğimize 2 adet akülü araba, 2 adet engelli çocuk arabası, 1 adet engelli çocuk poset sandalye ve bir adet manuel tekerlekli sandalye olmak üzere toplamda 6 adet akülü araba ve tekerlekli sandalye bağışlanmıştır. Bu kıymetli destekle, Hakkari ve Yüksekova köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize hediyelerini en kısa sürede ulaştıracağız. Bu güzel ve anlamlı destek için mübarek Ramazan Ayı'nda bize yardımcı olan değerli hayırseverimize teşekkür ediyor, kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. İnançlarımızın rehberliğinde, köy köy, ilçe ilçe dolaşarak engelli kardeşlerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz ve umut olmak için birlikte çalışacağız."