Hakkari Valisi ve Belediye Başkanı Vekili Ali Çelik, ekonomik ve zehir tacirleri ile mücadelede, tüm insanlardan, tüm hemşerilerimizden ve Hakkarili kardeşlerimizden destek istiyoruz, bizim güç birliği yapsınlar dedi.

Asayiş Güvenlik Toplantısında Alınması Tedbirler

Hakkari Valiliği'nde düzenlenen Asayiş Güvenlik toplantısına İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve ilgili birim amirleri katıldı. Vali Çelik, her gün asayiş güvenlik toplantısının yapıldığı yerlerde, Hakkari'nin huzur ve güvenliği için meydana gelen asayiş olaylarının yansımalarını ele aldıklarını söyledi.

Vali Çelik'in Açıklamaları

Hakkari'nin güven ve huzuru birinci önceliğimiz diyen Vali Çelik, burada vatandaşlarımızın mal ve canlarının korunması için kolluk birimlerimiz 24 saat esasına göre faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

Zehir Tacirlerine Karşı İhbar Çağrısı

Vali Ali Çelik, “Önemsediğimiz konu Uyuşturucuları ile zehir tacirleri ile mücadele konusunda sahada arkadaşlarının çok ciddi niyeti var. Vatandaşlarımızın güncel su bilgileri hakkında bilgi veren destekleri var. Geleceğimizin, gençlerimizin, koşullarının şu andaki en büyük düşmanı bu beslenme tacirleridir. Tüm beklentilerimizden, tüm hemşerilerimizden Hakkarili kardeşlerimizden bunu istirham ediyorum. Bunlarla mücadeleyi güç birliği ile mevcut olanlardır. Uyuma programımız var. Bizi her yerde ne varsa uyuyor, kulaklarına gelenler ne varsa bize lütfen bildirsinler” dedi.

Hakkari Milletvekili Bartın, Çukurca Üzümlü Köyü'ndeki bozuk yolları Meclis'e taşıdı Hakkari Milletvekili Bartın, Çukurca Üzümlü Köyü'ndeki bozuk yolları Meclis'e taşıdı

İşbirliği ve Destek Çağrısı

Vali Çelik, zehir tacirlerine karşı güçlü bir işbirliği yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Bu insan ve vicdani bir sorun. Buradaki bilgilerin gizli kalması sağlanır. Sürecin hiçbir şekilde bir parçası olmayacaklardır. Zehir tacirlerine karşı güçlü bir işbirliğinin değiştirilmesi gerekiyor. Bunlara göz açmayacağız sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.