Hakkari'de cisim patlaması sonucu bir çoban hayatını kaybetti Hakkari'de cisim patlaması sonucu bir çoban hayatını kaybetti

Trafik Eğitimi ve Denetimi

Ayrıca, öğrencilere yönelik trafik eğitimleri de verildi. Bu kapsamda, öğrencilere trafik ışıkları ve yaya geçidinden karşıya geçme kuralları, araç içerisinde emniyet kemeri kullanımı ve güvenli oyun alanları konularında bilgilendirmeler yapıldı. Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu'nda bulunan öğrencilere trafik eğitimi verdi.

Sıra Arkadaşım Polis Projesi

Bunun yanı sıra, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Sıra Arkadaşım Polis Projesi" kapsamında Üzümcü Köyü İlkokulu'na ziyaret gerçekleştirdi. Bu etkinlikte öğrencilere meslek tanıtımı yapıldı, akıl ve zeka oyunları oynandı ve okuma kitapları hediye edildi. Bu projeyle polis memurları, öğrenciler ile güzel vakit geçirerek mesleklerini tanıttı ve öğrencilere destek oldu.

Denetimlerin Sürekliliği

Hakkari Emniyet Müdürlüğü, il ve ilçelerdeki denetim ve eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, trafik eğitimlerinin yanı sıra çeşitli sosyal projelerde de etkin bir rol üstleniyor.