Hakkari Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü Dere Yataklarını Temizliyor Hakkari Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü Dere Yataklarını Temizliyor

Başkan Aydoğdu ve beraberindeki yönetimi ile birlikte köylerde yapmış olduğu ziyaretler sonrasında şu açıklamalar'da bulundu.

Engelli Bireylerin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

"Biz Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği olarak coğrafya tanımaksızın engelli bireylerimizin yanında olmaya onlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki tüm engellemelere rağmen engelli bireylerimizin önündeki engelleri kaldırmaya onlar için hizmet köprüsü olmaya var gücümüzle devam edeceğiz. Bize destek veren tüm kurumlarımız ve değerli hayseverlerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun." Başkan Aydoğdu son olarak engelli ve ailelerimizin sorun ve taleplerini alarak ilgili kurumlara ileteceğini sözünü verdi.

Engellilere Destek Olmak Adına Çalışmalar Devam Ediyor

Dernek yönetimi, engellileri ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını dinledi, sorunlarını gözlemledi ve çözüm odaklı çalışmalarına devam etme sözü verdi. Ziyaretler sırasında engelli bireyler ve ailelerine moral ve destek sağlayan dernek, toplumun her kesiminin engellilere olan duyarlılığını artırmayı hedefliyor.

İlgili Kurumlara Engellilerin Sorunlarını İletecek

Başkan Yavuz Aydoğdu, yapılan ziyaretlerde elde edilen verileri ve engellilerin taleplerini ilgili kurumlara ileterek, çözüm odaklı çalışmalara katkı sağlamayı amaçlıyor. Dernek, engelli bireylerin yaşam standartlarının yükseltilmesi ve topluma tam katılım sağlamaları için gerekli adımları atmayı sürdürecek.

Derneğin Geleceğe Dönük Hedefleri

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, engelli bireylerin sosyal hayata entegrasyonunu desteklemek, eğitim, istihdam ve sağlık hizmetlerine erişimlerini kolaylaştırmak, engelli dostu projeler geliştirmek ve toplumda farkındalık oluşturmak gibi hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdürecektir.

78256481 D2E4 4D4C B190 0Dc83913E334