Hakkari Gençlik ve engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, yarın Türkiye genelinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Hakkari genelide engelli vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanabilmeleri konusunda veya herhangi bir sorunla karşılanmaması için Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği olarak her seçimde yapmış oldukları gibi kriz masası oluşturup engeli vatandaşlar için hizmetlerine köprü olmaya devam edeceklerini söyledi.

Aydoğdu açıklamanın devamında şunları kaydetti. ''31 Mart yerel seçimlerinde Hakkari kent merkezinde tüm okullarımızda engelli bireylerimiz için uygun olup yarın rahat bir şekilde gidip oy kullanabileceklerdir tüm okullarımızda engeli bireylerimiz için engelli rampaları mevcut olup hizmet vermektedir biz dernek olarak başta sayın valimiz, il milli eğitim müdürlüğümüze ilgi ve alakaların'dan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Türkiye genelinde ve Hakkari ilimizde seçime girecek olan Tüm siyasi parti belediye başkan aday adaylarına başarılar diliyoruz.'' dedi.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Adına

EN-GENÇ-DER

Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi

31.03.2024 yerel seçimleri Hakkari kent merkezi KİRİZ MASASI için iletişim bilgiler

1: 0545 717 6002

2: 0545 241 2465