CHP Hakkari Belediye Başkan Adayı Cüneyt Özbek,, Hakkari'de muhtarlarla bir araya gelerek, sorunları çözeceklerinin sözünü verdi.

Hakkari Evinden muhtarla yemekte bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Özbek, Toplantıya katılımın yüksek olmasından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Milletvekili Parlak'tan, mayın patlamasıyla yaşamını yitiren Düzen ile ilgili açıklama Milletvekili Parlak'tan, mayın patlamasıyla yaşamını yitiren Düzen ile ilgili açıklama

Başkan adayı Özbek, muhtarların ve belediye başkanlarının halkın ortak iradesi ile seçilerek göreve geldiklerini ve vatandaşların seçilenlere hakkını emanet ettiğini söyledi.

Kendisini uzun yıllardır bürokraside olduğunu ifade eden Özbek, şunları kaydetti.

'' Hakkarili bir birey olarak kentin tüm sorunlarını biliyorum. Uzun yıllar farklı kurumlarda çalıştım. Seçildiğim gibin kentin önemli sorunlarını el ele vererek hal edeceğiz. Bizim sevdamız Hakkari. Biz burada doğduk, burada büyük ve burada öleceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını siz değerli muhtarlarımızın desteği ile birlikte çözeceğiz. Kenti ilgilendiren önemli sorunları çözümü için projeler yaptık. Seçildiğimiz gibi bunları hayata geçireceğiz. Bugün buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.''

Programa CHP Hakkari il yönetimi ve Sümbül Mahalle Muhtarı ve Hakkari Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Aksaç, ve mahalle muhtarları katıldı.

M G 0500 806X505