Hakkari Belediyesi Eş Başkanları ve Birim Müdürleri Bir Araya Geldi

Eş Başkanlar, toplantıda Hakkari’nin sorun ve sıkıntılarını masaya yatırarak durum değerlendirmesi yaptılar. Eş Başkanlar, birim müdürlerinin taleplerini not alarak, halka hizmetin en iyisini vermek için daha çok çalışmaları talimatı verdiler. Biri müdürleri Eş Başkanları, taleplerini ileterek, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdiler.

Toplantı Detayları ve Değerlendirme

Eş Başkanlar, toplantıda Hakkari ilinin karşılaştığı sorunları detaylı bir şekilde ele aldılar. Kentin altyapı sorunları, sosyal hizmet eksiklikleri ve diğer konularda görüş alışverişinde bulundular.

Taleplerin Değerlendirilmesi ve Çözüm Yolları

Eş Başkanlar, birim müdürlerinin taleplerini dinleyerek, çözüm yolları üzerine birlikte fikir alışverişinde bulundular. Halka daha iyi hizmet sunabilmek adına yapılması gerekenleri belirlediler ve çalışma planı oluşturdular.

Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi

Yapılan ve Yapılacak Hizmetler Hakkında Bilgi Paylaşımı

Birim müdürleri, Eş Başkanlara yapılan hizmetler hakkında bilgi verip, devam eden ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgi sundular. İlerleyen süreçte neler yapılması gerektiği konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Whatsapp Image 2024 05 14 At 13.20.05 860X505Whatsapp Image 2024 05 14 At 13.20.04 860X505