Bu denetlemelere Belediye Fen İşleri Müdürü Bilal Korkmaz, Mahalle Muhtarı Cebrail Arslan ve belediye teknik elemanları da katıldı.

Bağlar Mahallesi Değirmen Köprüsü Yakınlarındaki Çöken Yol

Eş Başkan Yardımcısı Ücar ve beraberindekiler, ilk olarak Bağlar Mahallesi'nde Değirmen Köprüsü yakınlarında trafiğe kapatılan alternatif yolun çöken bölümünü incelediler. Ücar, Katremas Deresi su seviyesinin düşmesiyle birlikte DSİ ile işbirliği yaparak istinat duvarı yapacaklarını ve yolu tekrar hizmete açacaklarını belirtti.

Bağlar Mahallesi H. Salih Şen İlköğretim Okulu Karşısındaki Çöken Yollar

Ücar ve ekibi daha sonra Bağlar Mahallesi H. Salih Şen İlköğretim Okulu karşısında bulunan çöken iki ayrı yolda incelemelerde bulunarak, vatandaşların taleplerini dinledi ve belediye ekiplerine kolaylıklar diledi.

Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı

Bağlar Mahallesi Sanayi Yolundaki Çöken Yol

Merkez Bay Köyü yolunda bulunan Bağlar Mahallesi Sanayi Yolundaki TOKİ konutları yolunda da incelemelerde bulunan Ücar ve beraberindekiler, burada çöken yolların altına istinat duvarı yapılacağını belirtti.

Gazi Mahallesi Su Arızası Çalışmaları

Ücar ve ekibi, Gazi Mahallesi'nde H. İbrahim Şen Camii karşısında Aytekin Taş isimli vatandaşın evine su sızması üzerine başlatılan çalışmaları da yerinde denetledi.

Img 9893 860X505Img 9900 860X505Img 9874 001 860X505Img 9850 860X505