Milletvekili Parlak'tan, mayın patlamasıyla yaşamını yitiren Düzen ile ilgili açıklama Milletvekili Parlak'tan, mayın patlamasıyla yaşamını yitiren Düzen ile ilgili açıklama

ASKF yöneticileri, yeni sezonda Kadınlılar 1. Liginden Mücadele eden Hakkari Kadıngücü Takımı ile Türkiye Kupasında Bingöl Spor’la karışacak olan Meskan Ölmez Hakkari Zap Spor’u antrenman yaptığı Merzan Sahasında ziyaret etti.

Yapılan Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanı Erol Hanlıgil Federasyon olarak tüm spor branşlarını ve sporcuları desteklediklerini söyledi.

Büyük bir zorluktan sonra Meskan Ölmez Hakkari Zap Spor’un Bingöl Sporla eşleştiğini ifade eden Hanlıgil şunları kaydetti.

‘’ Hafta sonu çok önemli bir maç var. Bizde Hakkari Amatör Kulüpleri Federasyonu olarak sporculara moral vermek amacıyla ziyaret ettik. Çam sakızı çoban armağanı bir tatlı ikram etmek istedik. Tüm Hakkari’nin gözü bu takımda.Sizin başarınızla mutlu olacağız. Herkes sizi çok yakında takip ediyor. Maçlar kazanılır veya kaybedilebilir. Takımın başında çok tecrübeli bir hocamız olan Mikail Hoca var. Umarım Bingöl maçından başlamak üzere çok ii bir süreçle Bölgesel Amatör Ligde büyük başarılar elde edersiniz. Bizlerde sizi sahada ve tribünden destekleriz. ASKF olarakta bizler sizin için elimizden geleni yapacağız.

Meskan Ölmez Hakkari Zap Spor’un Teknik direktörü Mikail Özdemir ise Hakkari Amatör Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Hakkari İl Başkanı Erol Hanlıgil ve yöneticilerine teşekkür etti.

Hafta sonu çok güzel bir maç oynayacaklarını belirten Özdemir, şunarı kaydetti.

‘’ Bizim hedefimiz hem bu maçta hem de Bölgesel Amatör Ligde büyük başarılar elde etmektir. Herkesin bu takıma destek olmasını istiyoruz. ‘’dedi.

Daha sonra Hakkari Amatör Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Hakkari İl Başkanı Erol Hanlıgil ve yöneticileri, Süper Ligde son iki haftadır yenilgi alan Hakkarigücü Kadın Futbol takımını ziyaret ederek, onlara tatlı ikramında bulundu.