Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış Altyapı Çalışmalarını Denetledi Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış Altyapı Çalışmalarını Denetledi

Ak Parti Hakkari İl Yönetimi Toplantısı

Ak Parti Hakkari İl Yönetimi, 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçim sonuçlarını masaya yatırdı. Toplantıya, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Sait Kirazoğlu'nun başkanlığında katıldı. Ayrıca Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Esendere Beldesi Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Beldesi Belediye Başkanı Çayan Çiçek ve Durankaya Beldesi Belediye Başkanı İsmail Demirci, İlçe ve Belde Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yerel Yönetimler Başkanları, İl ve Belediye Encümenleri de toplantıya katıldı.

Toplantının Amaçları

Toplantıda, seçim sonuçları masaya yatırılarak 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerin değerlendirilmesi ve bundan sonraki süreç için strateji belirlenmesi amaçlandı.

Parti İl Başkanı Konuşması

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizler; Biriz… Beraberiz… Birlikte Güçlüyüz… Beraber Yol Yürümeye de Devam Edeceğiz… Toplantımız Hayırlara Vesile Olsun. Rabbim milletimize karşı bizi mahçup bırakmasın" ifadelerine yer verdi.

Yol Haritası Belirlenmesi

Toplantıda, seçim sonuçlarının detaylı bir şekilde değerlendirilmesi ve bundan sonraki dönemde izlenecek yol haritası belirlenmesi için çalışmalar yapıldı. AK Parti Hakkari İl Yönetimi, birlik ve beraberlik içinde milletin hizmetinde olmaya devam edeceklerini vurguladı.