Heyelan Haberleri

heyelan haberleri ve güncel heyelan gelişmeleri, heyelan ile ilgili tüm video, heyelan fotoğrafları ve heyelan haberleri Hakkari Haber | Colemêrg Haber | Hakkari Haberleri sitemizde


Hakkari Haber

Colemêrg’te medyana gelen heyelan nedeniyle küçükbaş hayvanlar toprak altında kaldı.

Hakkari Haber

Karayolları ekipleri, olası heyelanların önüne geçebilmek için dağcı gruplarla iş birliği yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari Haber

Hakkari’de Yüksekova-Van karayolunda heyelan meydana geldi. Heyelan sırasında yoldan geçen araçlar dakikalarla kaya parçalarının altında kalmaktan kurtulurken, faciadan dönüldü.

Hakkari Haber

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Onbaşılar köyünde meydana gelen heyelandan dolayı köyün şehirle bağlantısı kesildi.

Hakkari Haber

Yüksekova’yı Hakkari ve Van’a bağlayan kara yolunun Yeni Köprü mevkiinde heyelan meydana geldi.

Hakkari Haber

Hakkari - Yüksekova karayolunun Yeni köprü mevkiinde heyelan meydana geldi.

Hakkari Haber

Hakkari'de etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle Yüksekova İlçesi Onbaşılar Köyü yolunda meydana gelen heyelan ve sel, ekiplerimizin zamanında müdahalesiyle kontrol...

POLİTİKA

Erzincan'da heyelan yaşanan madenle ilgili çok sayıda uyarı yapılığını söyleyen CHP'li Başarır, "Gerçekleri görmek için işçilerin, insanların ölmesi mi gerekiyor?...

Hakkari Haber

Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen heyelandan dolayı yol çift taraflı ulaşıma kapandı.

Hakkari Haber

Hakkari Vali Yardımcıları heyelan bölgesinde incelemelerde bulunarak, Yakın ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Hakkari Haber

Hakkari’de meydana gelen heyelanda dağdan kopan kaya parçaları bir evin üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken ev güvenlik amacıyla boşaltıldı.

Hakkari Haber

Heyelanın düştüğü Hakkari Yüksekova kara yolunda, yolun trafiğe açılması için hummalı bir çalışma devam ediyor.

Hakkari Haber

Hakkari'de dün meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Yüksekova-Van Karayolu, ekiplerin yoğun çalışmaları neticesinde kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Heyelan sonucunda...

Hakkari Haber

DEM Parti Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez Hakkari – Yüksekova yolundaki heyelanlı bölgeyi meclis gündemine taşıdı.

Hakkari Haber

Heyelan nedeniyle gün boyu kapalı olan Yüksekova - Hakkari yolu ekiplerin çalışması ile kontrollü bir şekilde geçit verilerek trafiğe açıldı.

Hakkari Haber

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi yolunda meydana gelen heyelandan dolayı 3 kişi yaralanırken, ilçenin Van ve Hakkari ile olan ulaşımı kesildi.