İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 23 yıllık teknik ve idari Deneyime, akademinin 550 farklı hayatın her alanı ile ilgili sertifikalı eğitime dayanarak Hakkari'nin kangren haline gelmiş yapısal sorunlarını doğru ve kalıcı projelerle çözümeye çalışıyorum.

Bu büyük yapısal sorunlardan 7 tanesinin kalıcı çözümü için ilgili bakanlıklar nezdinde çalışmalar yürütüyorum ve iyi bir mesafe aldım. 20 bin kişiye iş aş imkanı sağlayacak projelerdir.

Hakkari'de 'Kadına yönelik şiddetle mücadele' toplantısı yapıldı Hakkari'de 'Kadına yönelik şiddetle mücadele' toplantısı yapıldı

Maalesef sizler bugüne kadar kenti yönetme yetkisini sorunlardan habersiz kişilere verdiniz. Bakın İzmir 5 milyon nüfusa sahip bir kenttir, çevresinde su kaynağı dere ve çaylar yok denecek kadar az, yağmur sularını 6 âdet barajda toplayıp yılın 365 günü 24 saat kesintisiz artırılmış sağlığa uygun su sağlıyoruz.

Hakkâri çevresi dört bir yanında, Berçelan, Erziki, Deze, helel, geçitli vs dere çay ve nehir su kaynakları ile dolu 78 bin nüfuslu küçük bir kenttir ve günlük 2-4 saat musluklardan maalesef sağlığa uygun olmayan su akıyor, bu küçücük bir örnektir. Artık bunu yapmayınız, bu ağır sorunlar siz halkımızı mağdur ediyor ve göç ettiriyor.

Bakınız şahsım ve bir hemşehriniz olarak bu ağır sorunları uzaktan takip edip bakanlıklar nezdinde çözmeye çalışıyorum ve bu şekilde çözmenin kolay olmadığını bilmelisiniz. Hakkari'mizin geleceği için bunu dostlarınız ile paylaşınız.