Erdoğan'dan Vatandaşa Sesleniş

Çalışanlar ve emeklilerin sıkıntılarını görmezden gelmediklerini öne süren Erdoğan "Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma eksiklerini telafi ettiğimiz gibi bugünkü sıkıntılarını da biz çözeceğiz" dedi. İstihdam ve büyüme rekorları kırıldığını öne sürdü.

Aylin Cesur İYİ Parti'den Ayrıldı: İstifa Etti Aylin Cesur İYİ Parti'den Ayrıldı: İstifa Etti

CHP ve DEM Parti İddiası

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP ile DEM Parti'nin yerel seçimde işbirliği yaptığını öne sürdü. Muhalefete, "Ne yapsalar, boş beyhude" diye seslenen Erdoğan, 23 yıllık iktidarına rağmen, ekonomide yaşanan sıkıntıları kendilerinin çözeceğini öne sürdü.

Hesap Verme Dönemi

Seçim çalışmasını sürdüren Erdoğan, AKP'nin Antalya mitinginde yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: "HESAP VERDİK, VERİYORUZ: Seçimler siyasetçiler için hesap verme dönemleridir. Biz zaten yıllardır hesap verdik, veriyoruz."

İttifak İddiası

İTTİFAK YAPTI: Görüldüğü gibi sandıkta hesaba çekilecek günler yaklaştıkça ayakları titremeye başladı. CHP'nin genel başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de DEM ile demlendi. İttifak yaptı. Bu iki parti aralarında gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini paylaştılar. Sonra da 'Bizim DEM ile ittifakımız yok' diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış.

Türkiye'nin Büyümesi

TÜRKİYE'Yİ DÜNYANIN EN ÜST SIRALARINA TAŞIDIK: Ülkemizi siyasetiyle, diplomasisiyle, tarımıyla, turizmiyle dünyanın en üst sıralarına nasıl taşıdıysak, Türkiye Yüzyılı'yla zirveye öyle çıkaracağız. Büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyürken, milli gelirimiz 1,1 trilyonu, kişibaşı milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme ile istihdamda, büyümede, turizmde, ihracatta yeni rekorlar kırarak yolumuza devam ediyoruz.

Vatandaşın Sıkıntıları

VATANDAŞIN YAŞADIĞI ZORLUKLARI GÖRMEZDEN GELMİYORUZ: Tüm bunları söylerken çalışanları ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadıkları zorlukları asla görmezden gelmiyoruz. Tam tersine bu sıkıntıların çözümünün üretiminin, büyümenin, yatırımdan, çalışmaktan, kazanmaktan geçtiğini de söylüyoruz.

Antalya'ya Sesleniş

Antalya böyle zübük siyasetçi oyunlarına gelmez.' 

Artıgerçek