Hakkari'de 16 yaşındaki genç kız intihar etti Hakkari'de 16 yaşındaki genç kız intihar etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, partinin belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı. Aday tanıtım öncesi açıklamalarda bulunan Davutoğlu, ittifak mesajı verdi:

"İttifak Mesajı"

"Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı belirleyip sonra Saadet Partisi ile bunu konuşacağız. Seçimler aralıklarla, bekleyemeyiz. Bazı değişiklikler güzel haber, bütün il başkanları tek bir aday üzerinde anlaşmışlar. Bazen biz aday gösterilmez onları Belediye Meclisi toplanır, bazen aday gösterilir biz Belediye Meclis birleştirilecek. Ama hiçbir alan boş bırakılmayacak. Bu şekilde yola çıkarsak biz makus talihi görebiliriz. Toplantılarımızda gerçekçi olacağınız ama insanların karşılaştığı durumlarda tek bir olumsuz ifade duyamayacağım."

Aday Tanıtımı

Davutoğlu, Gelecek Partisi Hakkari İl Başkanı Nevzat Dağlar' Yüksekova Belediye Başkan Adayı Vedat Halifeoğlu, Esendere Belde Belediye Başkan Adayı Salih Alan ve Büyükçiftlik Belde Belediye Başkan Adayı Bayram Bilin'i sahneye davet etti.

Hakkari'ye çok güzel bir ziyaret gerçekleştiren Davutoğlu, Hakkari'den en güzel haberleri izlediklerini söyledi. Davutoğlu 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde adaylara başarılar diledi.