Meral Danış Beştaş Yerel Seçimler Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu

DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı Meral Danış Beştaş, İlke TV'ye 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Beştaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, DEM Parti'nin yer seçim stratejisi ile ilgili "Bize öğrenme değil, kaybettirmek üzerine bir strateji izliyorlar" sözlerine şu çözümü verdi:

Meral Danış Beştaş: "Biz Kimseye Borçlu Değiliz, Ancak Alacaklı Olabiliriz"

"Sanki biz mecburuz gibi, bir borçlarımız var gibi, bunların da elinde varmış gibi konuşuyorlar. Oraya geleceksek eğer bizim CHP'den alacağımız var. 2019'da destekleniyor ortada. Daha dün ya, 14-28 Mayıs var. 14-28 Mayıs 'tan dolayı biz Hakkari'de yüzde 72 oy verdik. Hakkari, İzmir'i geçmiş, Diyarbakır CHP'nin kalelerini geçmiş. Bu konuda hiç kimse bizimle bu dille konuşamaz. Buna izin vermezz, yanıt veririz yani."

Seçim Öncesi Tutuklanan Altı Siyasetçi Serbest Bırakıldı Seçim Öncesi Tutuklanan Altı Siyasetçi Serbest Bırakıldı

DEM Partili Beştaş, konuşmasının devamında, "Kimseye borçlu olduğumuz biz. Ancak ve ancak alacaklı olabiliriz biz. Bugün o hesabı yapacak olursak onlar çıkarlar. Bu nedenle Gökhan Günaydın'ın da, Özgür Özel'in de bu açıklamalarını bir daha düşünmelerini sağlarız. Biz Bizdeyken onların altı üstü kaldık. Kendimizi böyle görmeyiz, onlarda parti, biz de partiyiz" ifadesini kullandı.