Hakkari Bulvar Caddesi'nde başlayan yürüyüş programına Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, Hakkari PTT Baş Müdürü Şehmus Alptekin, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, CHP İl Başkan Yardımcısı Hurşit Taş, ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve halk oyunları gösterisiyle devam etti. Vatandaşlara çak ve pamuk ikramı yapıldı.

Hakkari Milletvekili Bartın, Çukurca Üzümlü Köyü'ndeki bozuk yolları Meclis'e taşıdı Hakkari Milletvekili Bartın, Çukurca Üzümlü Köyü'ndeki bozuk yolları Meclis'e taşıdı

04 039 860X505

PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, Hakkari'deki doğa harikası ortamda 52. Postacı Yürüyüşü Yarışması Türkiye Finalini düzenlediklerini açıkladı. Gülten, 200 yıllık posta teşkilatının devletin birçok zorlu zamanında görev aldığını ve yarışmaya katılanların bu geleneği yaşattıklarını belirtti. Yapılan yarışmaların birincilerinin Balkanlar'daki postacı yarışmasına katılacağını söyledi.

01 089 860X505

Hakkari Valisi Ali Çelik ise, Hakkari'nin sevgi, hoşgörü ve dağların şehri olduğunu vurgulayarak, güzel bir etkinlik düzenlendiğini ifade etti. Çelik, 200 yıllık geleneği yaşatan 52. Postacı Yürüyüşü Yarışması Türkiye Finalinin Hakkari'de gerçekleştirildiğini ve 500 postacının katıldığı yarışmalarda finale kalan 84 postacının tercihini Hakkari'den yana kullandığını dile getirdi. PTT Genel Müdürü ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

02 080 860X505

Yarışmaya 7 bölgeden 549 sporcu arasından seçilen 52 erkek ve 32 kadın olmak üzere toplam 84 kişi katıldı. Yarışmada dereceye girenler daha sonra plaketleri takdim edilecek.