Paylaşımında, bu projenin ilçeye sağlık hizmetlerinde önemli bir iyileşme sağlayacağını vurguladı.

Hakkari'de çaya düşen yaşlı adam için arama kurtarma başlatıldı Hakkari'de çaya düşen yaşlı adam için arama kurtarma başlatıldı

Kaya, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Valimiz Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ali Çelik ile birlikte daha önce Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca ve ekibiyle yaptığımız görüşmeler sonucunda, ilçemize yapılacak olan; 100 yataklı devlet hastanesi ve 20 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi için projelerimiz tamamlandı. 28.03.2024 tarihinde (yarın) ihaleye çıkılacaktır. Yüksekova'nın yeni hastane binası tamamlandığında sağlık hizmetlerinin kalitesi çok daha yükselecek. Sağlıktan eğitime, ulaşımdan sanayiye, istihdamdan sosyal projelere kadar her alanda Hakkari gelişiyor, Hakkari büyüyor. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca'ya, Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ali Çelik'e, belediye başkanlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz."

Bu açıklamayla birlikte, Hakkari'nin sağlık alanında önemli bir adım atıldığı ve ilçeye modern tesislerin kazandırılacağı belirtiliyor.