"Herkesin içtiği, Dilber'in hesabı ödediği" mottosuyla açılan yeni tanıtımda, başrol oyuncusu Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon danslarına yer verildi. Gerçek bir pavyonda çekilen sahnelerde, Ergüçlü'nün zil çalarak sergilediği dans performansı büyük beğeni topladı. Dilber karakterine hayat vermek için özel dans dersleri alan Ergüçlü'nün çabaları, karakterin etkileyici sahnelerine yansıdı.

Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan kimdir? Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan kimdir?

Diziye özgü Ankara oyun havasıyla hazırlanan tanıtım filmi, Dilber'in yaşam hikayesine ve gizemli yolculuğuna dair izleyicilerde merak uyandırdı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem Yücedağ ile Dilber arasındaki ilişki ise şimdiden tartışma konusu oldu.

Ankara'nın pavyon kültürüne vurgu yapılan dizide, Dilber'e özel uyarlanan Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" şarkısı da dikkat çekti.

BKM Yapım imzalı "Inci Taneleri" dizisinin kadrosunda, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

"Inci Taneleri", yakında Kanal D'de izleyicilerle buluşacak!