Meteoroloji'den İstanbul ve Çevresi İçin Yağış Uyarısı Meteoroloji'den İstanbul ve Çevresi İçin Yağış Uyarısı

Türkiye Genelinde Hava Durumu

Genel Durum

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, öğleden sonra ve akşam saatlerinde bazı illerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Marmara Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bilecik çevresinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Ege Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava beklenirken, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinde öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Akdeniz Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava beklenirken, Isparta ve Burdur çevrelerinde öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

İç Anadolu Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, öğleden sonra Eskişehir ve Ankara'nın batı ilçelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Batı Karadeniz Bölgesi

Parçalı bulutlu bir hava beklenirken, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bolu'nun güney ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu bir hava beklenir.

Doğu Anadolu Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava beklenirken, Hakkari çevresinde öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava beklenir.

Kaynak: Artıgerçek