AKP'nin Ankara Adayının ve Ailesinin Mal Varlığı Ortaya Çıktı

Turgut Altınok'un Mal Varlığı

Ankara'da AKP'nin adayı olan Turgut Altınok'un mal varlığı uzun süre tartışma konusu oldu. Ancak yaptığı açıklamada çocuklarının üzerine kayıtlı taşınmazları beyan etmediği gibi, banka hesaplarındaki durumu ve emtia, döviz cinsi varlıklarını da kamuoyuna sunmamıştı. Üstelik Antalya'nın Aksu mevkiinde yaklaşık 600 dairelik inşaat projesi de mal varlıkları arasında sunulmamıştı.

Kürt Dil Bayramı dolayısıyla yürüyüş yapıldı Kürt Dil Bayramı dolayısıyla yürüyüş yapıldı

Oğlu Hacı Mehmet Altınok ve Eşi Sezin Altınok'un Mal Varlığı

Altınok'un oğlu Hacı Mehmet Altınok ve gelini Sezin Altınok'un mal varlıkları da ortaya çıktı. Hacı Mehmet Altınok'un Ankara Çankaya'da bulunan 140 villalık Mavi Ladin Sitesi'nde bir adet villası bulunuyor. Ayrıca Polatlı ve Ankara'da tarla ve büyük arsaları bulunmaktadır. Sezin Altınok'un tapularında pay sahibi olduğu taşınmazlar arasında Ankara'nın birçok ilçesinde arsalar, apartmanlar, tarlalar ve daireler bulunmaktadır. Tapularında pay sahibi olduğu mülkler arasında Çankaya, Etimesgut, Pursaklar, Keçiören, Güdül ve Altındağ ilçelerinde bulunan çeşitli taşınmazlar yer almaktadır.

Özetle

AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok'un oğlu Hacı Mehmet Altınok ve gelini Sezin Altınok'un mal varlıkları da babalarınınki kadar ihtişamlı çıktı. Bu durum, kamuoyunda büyük ilgi ve tartışmalara yol açtı. kaynak