Hakkari'de cisim patlaması sonucu bir çoban hayatını kaybetti Hakkari'de cisim patlaması sonucu bir çoban hayatını kaybetti

2023-2024 eğitim öğretim yılında Türkiye genelinde düzenlenen liselere arası “Siyer-i Nebi Efendimizin İzinde” başlıklı yarışma, Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlendi. Yarışma sona erdi ve kayıtlara girenlerin ödülleri verildi.

Hakkari ve İlçelerinde Dereceye Girenlere Ödüller Takdim Edildi

Hakkari ve ilçelerinde düzenlenen müsabakalarda genel sıralama puanları, Hakkari Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Vahit Çiftçi tarafından verildi. Yarışma, Türkiye genelinde büyük ilgi gördü ve katılımlarını oldukça yüksekti.

Dereceye Giren Öğrencilere Ödüller Verildi

Yarışmanın birincisi Hakkari Anadolu Lisesi öğrencisi Şahin İbrahimoğlu, ikincisi yine Hakkari Anadolu Lisesi'nden Sidar Demirkan ve üçüncüsü ise Yüksekova Şemsettin Onay Lisesi öğrencisi Medine Yıldız oldu. Bu başarıların başarıları Hakkari Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Vahit Çiftçi tarafından para ödüllerine layık görüldü.

Başkan Çiftçi'den öğrencilere Tebrikler

Başkan Çiftçi, genel olarak kazananların performanslarını dileyerek, onları tebrik etti. Yarışmaya katılan tüm listelerini ileten Çiftçi, Siyer-i Nebi Efendimizin yapılan bu yarışmanın sunumu arasında bilim ve özveriyi artırdığını belirtti.