Kadir İnanır Yoğun Bakımdan Taburcu Edildi: Sağlık Durumu İyileşme Sürecinde Kadir İnanır Yoğun Bakımdan Taburcu Edildi: Sağlık Durumu İyileşme Sürecinde

Kanal D'de yayınlanan 'İnci Taneleri' dizisiyle viral olan 'Dilber Evin Barkın Yok Mu?'  şarkısına yaptığı düet teklifi reddedilen şarkıcı Mustafa Sezgin, şarkının Kürtçe versiyonunu hazırladı.

Durak Medya'nın haberine göre, şarkı için Erkal Sonel'e teklif yaptığını ancak dizi yapımcısı tarafından ambargo koyulduğu için olumsuz yanıt aldığını belirten Mustafa Sezgin, ret cevabının ardından şarkının sözlerini Kürtçeye çevirdiğini söyledi.

'BİR KEZ DE KÜRTÇE DİNLESİNLER'

Şarkı için 1 milyon TL'lik teklif yaptığını söyleyen Sezgin, "Dilber şarkısını okumak ve Erkal Sonel ile düet yapmak istediğimizi şarkıcının menajerine ilettik. Ama ne yazık ki şarkıya dizi yapımcısı ambargo koymuş. Hiçbir şekilde başka bir projede kullanılmayacağını, dizi bitene kadar bu yasağın devam edeceği bize söylendi. 1 milyon TL'lik teklifimize rağmen kabul etmediler. Biz de başka şarkı seçmek zorunda kaldık" ifadelerini kullandı. 

Sezgin "Bu şarkıyı çok okumak istedim ama ne yapsak vermediler. Bende aynı zamanda Kürt kökenli olduğum için sözleri Kürtçeye çevirdim. Çok da güzel oldu. Şimdi müzikseverler bir kez de Kürtçe dinlesinler Dilber'i" dedi. 

YILMAZ ERDOĞAN'A ÇAĞRIDA BULUNDU

Şarkı için Yılmaz Erdoğan'a çağrıda bulunan Sezgin, oyuncunun şarkıyı dizide de okumasını istedi.  DUVAR