Özgür Özel Sorumluluğu Üstlendi: 'Sandığı Getir, Yükü Biz Taşıyacağız Özgür Özel Sorumluluğu Üstlendi: 'Sandığı Getir, Yükü Biz Taşıyacağız

"Kendi kendilerine gelin güvey olan varsa hepsini ikaz ediyorum. Hayalinizde bir darbe veya cunta girişimi varsa, karşılaşacakları gerçek en hafif tabirle 15 Temmuz olacaktır."

Yerel Seçim Mitingleri Devam Ediyor

Yerel seçim mitinglerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin aydın mitinginde konuştu. Konuşmasında, Avrupa ülkeleri arasında ekonomik ve çok büyüyen bir ülkede Türkiye'nin öne çıktığı ileri sürüldü. 'Postmodern darbe' olarak nitelendirilen 28 Şubat'ın yıl dönümü nedeniyle yaptığı değerlendirmede "Artık eski Türkiye yok" mesajını verdi.

Siyasi ve Ekonomik Krizlerde Kesintiye Uğradık

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Aydın mitinginde özetle şunları söyledi: "Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma yolculuğu, cunta girişiminde darbe aldı, siyasi ve ekonomik krizde ne yazık ki kesintiye uğradı. Bu defa durum farklı."

"Asıl Büyük Kavgayı Bunlara Karşı Verdik"

"Kendi siyasi serencamımızda darbecilerle sık sık yüz yüze geldik. Partimiz kurup başbakanlık görevi üstlendikten sonra sürekli darbeci bölümlerin oyunlarıyla boğuştuk. Cumhuriyetimize, milli iradeye, demokrasiye kast eden tuzaklarla, karanlık cinayetlerle karşılaştık."

"Hepsini İkaz Ediyorum"

"En büyük başarımız demokrasi ve kalkınma rotasında tutulmuştur. Bugün milletimizi yılgınlığa sürükleyerek, genellikle yeniden darbe iklimine sokmayla yanıp sönenler çalıştırıldı. Artık işler daha zor, Türkiye eski Türkiye değil."

"Milli İrade Hırsızları"

"Bugün de çözülmemiz gereken genetik var. Bunları milli irade hırsızlarının, demokrasi hazımsızlarının eline teslim ederek değil, daha çok mücadele ederek, daha çok alınteri dökerek çözeceğiz." Artıgerçek