İsrail ordusu, İran'ın İsrail'e çok sayıda insansız hava aracı (İHA) yolladığını duyurdu. Açıklamada, İran'ın İHA salvosunun İsrail'e ulaşmasının saatler süreceği ve tehdit altındaki noktalarda sirenlerin çalacağı belirtildi.
İsrail devlet televizyonu KANN, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını belirtti.
'SÜLEYMANİYE ÜZERİNDE İHA'LAR GÖRÜLDÜ'
Reuters ajansına konuşan üç güvenlik kaynağı ise Federe Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin Süleymaniye bölgesi üzerinde, İran yönünden gelen bir dizi İHA'nın görüldüğünü söyledi.
Amerikan haber sitesi Axios'un muhabiri olan İsrailli gazeteci Barak Ravid, İran'ın İsrail'e onlarca insansız hava aracı yolladığını yazdı, haberi İsrailli yetkililer ile dört ABD'li yetkiliye dayandırdı.
İsrail televizyonu Kanal 12 de İran'ın yolladığı onlarca silahlı insansız hava aracının yolda olduğunu, İHA'ların İsrail'e ulaşmasının saatler alacağını duyurdu.
BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA
Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, İran’ın İsrail’e hava saldırısı başlattığı belirtilerek, “İsrail'in güvenliğine desteğimiz tam. ABD, İran'dan gelen tehditlere karşı (İsrail'in) savunmasını destekleyecek” denildi.
İran, İsrail’e saldırı başlattı
İsrail ordusu, İran'ın misilleme saldırı için çok sayıda İHA yolladığını duyurdu. İsrail devlet televizyonu KANN ise İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını belirtti.
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Trend Haberler

Dünyanın En Zengin Kürt İş İnsanları Listesi Açıklandı

Emeklilere Çifte Zam: Hem Enflasyon Hem Refah Payı Artışı!

İBB'nin Hakkari'deki Börekçiye İhale Verdiği İddiasına Eylül İnşaat'tan Açıklama

Tapu ve Kadastro'da Yeni Dönem: 900 Kişiye Kamu Kapısı Açıldı!

Hakkari Üniversitesi'ne Yeni Rektör Atandı!

Milyonları İlgilendiriyor! TBMM’de 3600 Ek Gösterge, Taşerona Kadro,Erken Emeklilik ve Daha Fazlası

Yeni Hayat, Büyük Teşvik: Bu Ülke Yerleşene 100 Bin Dolar Veriyor

DSİ’den Hakkâri’ye 13 Milyar TL’lik Dev Yatırım!

"Çıtır Lahmacun" Hakkari'de Hizmete Açıldı

Hakkari'nin Kırıkdağ Köyü Gençleri: Pancar Toplatılmasını Yasakladı