Söyleşide, çalışma ortamında yaşanan stres ve kriz durumlarında çözüm sağlamak için izlenmesi gereken kırılmalar ele alındı.

Katılımcılar

Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşiye, Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Özgür Üyesi Tutal, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Toplantıya akademik ve idari personelden Mehmet Şerif Arslan katıldı.

Söyleşinin İçeriği

Söyleşide, Çölemerik Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar Özdinç, “Kriz ve Stres Yönetimi, Yönetim ve Yönetimin Fonksiyonları, Bir Yönetim Sorunu Olarak Kriz, Kriz Süreci, Kriz ve Plan Dışı Değişimin Yönetimi, Stres ve Stresin Kaynakları, Stresle Baş Etme Yöntemleri” gibi farklı konu başlıkları altında açıklamaları hakkında bilgidi. Özdinç, çalışma ortamında yaşanılan stresin dağılımı ve kriz durumlarında çözüm sağlamak için gereken yöntemler hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi

Sonuç

Söyleşi, kadınların sorularının cevaplandırılmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan'ın Öğr. Gör. Serdar Özdinç'e sunumlarından dolayı teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.