Vali Ali Çelik'in talimatları doğrultusunda başlatılan yol çalışmaları kapsamında Çanaklı Köyünü ziyaret eden Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Çanaklı Köy 860X505

Bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Karadağ, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanına kavuşması için imkanlar dahilinde ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Karadağ, başlatılan çalışmalar kapsamında eski Çanaklı Köyüne 5 kilometre yeni yol yapılacağını ve 13 kilometre yolun ise bakım ve onarımının sağlanacağını söyledi.

Yıllardır Özlem Duydukları Köylerine Dönecekler

1991 yılından bu yana köylerinden ayrı kalmak zorunda kalan ve Hakkari-Van karayolu üzerindeki Zap Vadisi kenarına yerleşen Çanaklı köyü sakinleri, huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla birlikte yıllardır özlem duydukları eski köylerine geri dönüş yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı

Whatsapp Image 2024 06 11 At 19.56.00 (1) 860X505

Hasret duydukları eski köylerine dönecek olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Çanaklı Köyü sakinleri, kendilerinden hiç bir konuda desteğini esirgemeyen başta Valimiz Sayın Ali Çelik olmak üzere Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Hakkari İl Özel İdaresi tarafından yürütülen yol çalışmalarının 2 ay içerisinde bitirilmesi hedeflenmektedir.

Whatsapp Image 2024 06 11 At 19.56.00 860X505